úterý 28. října 2014

Citronový

Pekly jsme dnes všechny, misky holky dokonale vylízaly jako kočičky a nakonec ještě vymalovaly citrónky. Až se vzbudí, koláč na ně bude čekat na stole.




čtvrtek 23. října 2014

Zatopíme

Naše (staro)nová kamna už čekají na první zátop. Těším se jak malá holka. Půl roku si pobyly u kamnáře a teď si odbývají svůj první týden v naší ložnici. Chybí ještě sklo kolem a dotřít trochou barvy, ale pro mě jsou nádherná už teď. Škoda jen, že dveře jsou otvíravé směrem k nim, při jejich výrobě se s kamny nepočítalo... Holt, i to 19. století má své kouzlo. Doufám, že nás zahřejí!




PS: Ať žijí bazary! Díky, Honzo!

středa 15. října 2014

Kulturně?

Sobotní výlet s Johankou a babičkou do Prahy. Na Designblok, jak jinak. Naše dítko bylo jako u vytržení a kupodivu neodpadlo ani při pozdní cestě domů. Na rozdíl od nás...
Krásné reportážní příspěvky najdete u Iri, líp bych to nedovedla. Za mě osobně nejvíc bodovala světla. V jakékoliv podobě. I to ranní při cestě vlakem.




 
 


 



A večerní výhled na Hradčany, na předjíždějící se lodě a na oživlé Rudolfinum, to byl poslední obraz nabitého dne.

úterý 14. října 2014

Inčin koutek

Inčino vylepšené zákoutí o úlovek ze zářijového Designmarketu - závesný mobil "vrána a liška". Příběhy O chytré kmotře lišce u nás patří k těm oblíbeným, tak aspoň pro holky tahle malá legranda. Vystřihovaly jsme společně. Kdyby visel ze stropu, bylo by to nejlepší, ale kdo má lézt do 4 metrů?

 A výrobce? Pepe!

čtvrtek 9. října 2014

Výletně bezdětně, aneb den architektury v Kroměříži

Splnil se mi jeden z mých snů - Květné zahradě se dostalo adekvátní pozornosti a zase se skví v celé své kráse. Díky patří nejen DRNH!













úterý 7. října 2014

Hopsajdá

Jedno sobotní odpoledne v příjemné společnosti. Při nejoblíbenější činnosti mých holek - hopsání. Žádná kultura, jen trocha čerstvého vzduchu a letadel v pozadí.